card image
Codice Vino 

Vi ønsket sterkt Codice Vino, et prosjekt som oppfyller vårt ønske om å bidra enda mer og gjøre Abruzzo gjenkjennelig.Viner designet for å gi presis identitet til historiene som levde av folket vårt, vingårder som ble plantet for år og år siden, litt tilfeldig og litt for lidenskap som i dag gir liv til drømte og sterkt ønsket viner.Vertikal integrasjon av vingård og vingård og sterke markedsforhold er forutsetningene for å lage kvalitetsvin. Basert på dette prinsippet har Codice Vino aziende agricole S.r.l. har implementert produksjonsprosesser som ble finjustert i vingården av professor Attilio Scienza og i kjelleren av enologen Riccardo Cotarella.

card image
Domaine Denis Race

Denis Race has run the domaine since the age of 18, he is the forth generation winemaker. we now own 18 hectares covering the 4 appellations of Chablis

card image
Dom. Françoise André

Domenet vårt ble skapt av burgundere og elskere av burgundvin, Michel og Françoise ANDRÉ. Eventyret deres begynte i 1983 med anskaffelsen av vår vingård Savigny-les-Beaune 1er Cru "Les Vergelesses". En rekke kjøp av vinstokker fra prestisjefylte terrasser i Côte de Beaune fulgte, og i dag består domene av 11 hektar.Deres tre sønner, Frédéric, Rodolphe og Thierry, som alle er nært knyttet til familiegodset, deltar diskret på vingården.Françoise, hvis domene nå bærer navnet sitt, er fortsatt veldig involvert i livet til vingården sammen med sin svigerdatter Lauriane, som nå er betrodd fremtiden til denne eiendommen forankret i områdene av Beaune.

card image
Enric Nadal S.L.

Can Nadal Boadella ble grunnlagt tidlig på 1500-tallet. Pergamentet undertegnet av notarius Francesch Berthomeu i 1510 bekrefter at Pere Nadal eier en eiendom i kommunen Torrelavit.Opprinnelsen til våre musserende viner går tilbake til slutten av den spanske borgerkrigen (1936-1939), da Ramon Nadal Giró tok tilbake vingården som var ekspropriert for å lage en flyplass. Han bestemte seg da for å omorganisere familiens brandyvirksomhet mot produksjon av musserende vin. Som et resultat av denne utviklingen så den første flasken Brut Nadal dagens lys i 1943.Sytti år senere fortsetter frukten av de innfødte druene av Penedès - Xarel·lo, Parellada og Macabeo - å bli dyrket i vingårdene våre, i henhold til retningslinjer for økologisk vindyrking, slik at vi kan produsere årganger av høy kvalitet musserende viner inspirert av håndverket av méthode champenoise (tradisjonell metode). Siden 1998, med den tredje generasjonen av Nadal-familien som nå leder vingården, har vårt produktsortiment blitt utvidet. Vi har begynt å utvikle de første hvite vinene på gården med en kjærlighet til dren Xarel lo. Vi lanserte også den første søte hvitvinen av naturlig botrytis utviklet i Spania. I samsvar med vår grunnleggers ånd, fortsetter dagens viner og cavas Nadal å uttrykke menneskets forpliktelse til landet.

card image
Gianni Tessari

Giannitessari. Ledet av Gianni Tessari, et kjent navn i vinfeltet i Verona. På begynnelsen av 80-tallet begynte han sammen med sin bror et eventyr som brakte Soavene deres til markeder i hele verden

card image
Jackson Wine Estates Int.

Som moderne pioneer har Jackson Estate vært i bransjen i over 25 år, og har i det stille holdt på med å lage vakre viner med eleganse, finesse og lang levetid.Med respekt for landet vårt og med fokus på lav utnyttelsesgrad, gjæring av små "batcher", fortsetter vi å oppnå trinnvise forbedringer år for år, på en bærekraftig og miljømessig forsvarlig måte.Vi forblir 100 prosent kiwi-eide og kultiverer våre perfekt balanserte jordsmonn i dette utrolige Marlborough-klimaet.

card image
Masion Penet

Hvis vindyrking har vært en iboende del av familiens kunnskap siden 1600-tallet, var det på begynnelsen av 1930-tallet Désiré og Gilbert Penet bestemte seg for å lage sin første Champagne.På begynnelsen av 1940-tallet utviklet Emile, sønn av Gilbert, virksomheten ved å kjøpe et herskapshus fra 1800-tallet inkludert en av de mest majestetiske hvelvede kjellerne i Verzy og moderniserte driften på 1950-tallet.I 1967 giftet Christian Penet seg med Marie-Louise Chardonnet, hvis familie også har drevet vingårder i 400 år i nabolandsbyen Verzenay. Med deres fagforening utvidet familiebedriften til å nå 6 hektar med Grand Cru-vinstokker: dette var fødselen til Penet-Chardonnet-merket Champagne.I dag fortsetter Alexandre, en ønolog med en mangfoldig bakgrunn, familieeventyret støttet av sin kone Martine, og slutter aldri å uttrykke egenskapene til Terroiren hans, med presisjon, eleganse og raffinement.

card image
Montepeloso

Vingården, som ligger i de pittoreske åsene i Middelhavets macchia, omfatter 30 hektar.Kompromissløse moderne vindyrlingsmetoder ble først tatt i bruk i Suvereto på 1990-tallet. Det ble snart klart at potensialet til Montepeloso-terroiret på ingen måte var dårligere enn Bolgheri. Montepeloso-vingården er delvis terrassert, spredt over svakt bølgende bakker mellom 50 og 200 meter over havet.Nesten halvparten av eiendommens overflate (14 hektar) er beplantet med totalt 7500 til 8500 vinstokker. Proporsjonene til druesortene er som følger: Montepulciano (32%), Sangiovese (28%), Cabernet Sauvignon (20%), Alicante (8%), Marselan (5%), Malvasia Nera (4%), Alicante Bouschet (3 %).

card image
Pasqua

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

card image
Tenimenti Grieco

Fra en 150 meters høyde, med utsikt over kysten til Adriaterhavet og til Tremiti-øyene - det er her vi finner Tenimenti Griecos vingårder og kjeller. Denne dynamiske, innovative vingården drar full nytte av terroirets enestående potensiale for vinproduksjon i topp kvalitet. Kystviner, med sin egen unike identitet næret av jodbelastede havbris, er det typiske uttrykket for et landskap mellom himmel og hav

card image
Villa Branca

Villa Branca ligger like utenfor landsbyen Mercatale Val di Pesa, i åsene rundt Firenze. Det eies av familien Branca, av Fernet Branca-berømmelse, og eiendommen har vært enormt innflytelsesrik i renessansen til Chianti Classico-regionen. Det har vært omfattende gjenplanting på vingården, og kjelleren er total renovert.Gården har 65 hektar vingårder og konsentrerer seg om to viner - Chianti Classico og en Chianti Classico Riserva, som bare er laget i de beste årene.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.