Champagne Duval-Leroy
Vår nye leverandør av Champagne
Vår nye leverandør av Champagne
La Font du Loup is a unique 20 ha family estate which has been in my family for the past 100 years. It is located on the top of La Crau, North facing , with all the vines planted on a sandy soil. Our Terroir allows us to produce extremly elegant, delicate and graceful wines which have been very well awarded over the years. We've been practicing organic agriculture for decades now and are HVE level 3 certified, and officialy in conversion for 3 years already. The use of sheeps to eat the grass and horse to work the vineyard is also for us a good way to protect our old vines and the environment.
Domenet vårt ble skapt av burgundere og elskere av burgundvin, Michel og Françoise ANDRÉ. Eventyret deres begynte i 1983 med anskaffelsen av vår vingård Savigny-les-Beaune 1er Cru "Les Vergelesses". En rekke kjøp av vinstokker fra prestisjefylte terrasser i Côte de Beaune fulgte, og i dag består domene av 11 hektar.Deres tre sønner, Frédéric, Rodolphe og Thierry, som alle er nært knyttet til familiegodset, deltar diskret på vingården.Françoise, hvis domene nå bærer navnet sitt, er fortsatt veldig involvert i livet til vingården sammen med sin svigerdatter Lauriane, som nå er betrodd fremtiden til denne eiendommen forankret i områdene av Beaune.
Can Nadal Boadella ble grunnlagt tidlig på 1500-tallet. Pergamentet undertegnet av notarius Francesch Berthomeu i 1510 bekrefter at Pere Nadal eier en eiendom i kommunen Torrelavit.Opprinnelsen til våre musserende viner går tilbake til slutten av den spanske borgerkrigen (1936-1939), da Ramon Nadal Giró tok tilbake vingården som var ekspropriert for å lage en flyplass. Han bestemte seg da for å omorganisere familiens brandyvirksomhet mot produksjon av musserende vin. Som et resultat av denne utviklingen så den første flasken Brut Nadal dagens lys i 1943.Sytti år senere fortsetter frukten av de innfødte druene av Penedès - Xarel·lo, Parellada og Macabeo - å bli dyrket i vingårdene våre, i henhold til retningslinjer for økologisk vindyrking, slik at vi kan produsere årganger av høy kvalitet musserende viner inspirert av håndverket av méthode champenoise (tradisjonell metode). Siden 1998, med den tredje generasjonen av Nadal-familien som nå leder vingården, har vårt produktsortiment blitt utvidet. Vi har begynt å utvikle de første hvite vinene på gården med en kjærlighet til dren Xarel lo. Vi lanserte også den første søte hvitvinen av naturlig botrytis utviklet i Spania. I samsvar med vår grunnleggers ånd, fortsetter dagens viner og cavas Nadal å uttrykke menneskets forpliktelse til landet.
Giannitessari. Ledet av Gianni Tessari, et kjent navn i vinfeltet i Verona. På begynnelsen av 80-tallet begynte han sammen med sin bror et eventyr som brakte Soavene deres til markeder i hele verden
Som moderne pioneer har Jackson Estate vært i bransjen i over 25 år, og har i det stille holdt på med å lage vakre viner med eleganse, finesse og lang levetid.Med respekt for landet vårt og med fokus på lav utnyttelsesgrad, gjæring av små "batcher", fortsetter vi å oppnå trinnvise forbedringer år for år, på en bærekraftig og miljømessig forsvarlig måte.Vi forblir 100 prosent kiwi-eide og kultiverer våre perfekt balanserte jordsmonn i dette utrolige Marlborough-klimaet.
Familiebedrift siden 1786. Urbans far tok med seg det svenske navnet på 80-tallet. I 2008 tok vi over virksomheten i 10. generasjon. I motsetning til generasjonene før oss ønsket vi å lage viner som ikke bare slukker tørsten, men som også skulle fortelle om oss, våre ideer, våre vinstokker og vingårder. Vi gikk umiddelbart over til økologisk landbruk og definerte mål som skulle nås i sakte skritt. Vi ønsket å lage dristige, spennende og autentiske viner, viner der evolusjon og tradisjon skal være to sider av samme sak, viner som skal være morsomme og andre som skal utfordre.
Vingården, som ligger i de pittoreske åsene i Middelhavets macchia, omfatter 30 hektar.Kompromissløse moderne vindyrlingsmetoder ble først tatt i bruk i Suvereto på 1990-tallet. Det ble snart klart at potensialet til Montepeloso-terroiret på ingen måte var dårligere enn Bolgheri. Montepeloso-vingården er delvis terrassert, spredt over svakt bølgende bakker mellom 50 og 200 meter over havet.Nesten halvparten av eiendommens overflate (14 hektar) er beplantet med totalt 7500 til 8500 vinstokker. Proporsjonene til druesortene er som følger: Montepulciano (32%), Sangiovese (28%), Cabernet Sauvignon (20%), Alicante (8%), Marselan (5%), Malvasia Nera (4%), Alicante Bouschet (3 %).
Fra klassiske til cru's, nye viner fra en historisk Langhe produsent
Chablis og Burgund
Vin glass
Fra en 150 meters høyde, med utsikt over kysten til Adriaterhavet og til Tremiti-øyene - det er her vi finner Tenimenti Griecos vingårder og kjeller. Denne dynamiske, innovative vingården drar full nytte av terroirets enestående potensiale for vinproduksjon i topp kvalitet. Kystviner, med sin egen unike identitet næret av jodbelastede havbris, er det typiske uttrykket for et landskap mellom himmel og hav
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.