cl
Kr pr.liter
Cookies
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.
Mateus Nicolau de Almeida jobber sammen med sin kone Teresa Ameztoy på en vingård de kaller Adega do Sável (Alosa alosa).
Det er en «iberisk» familiebedrift forankret i vinproduksjons tradisjonen i Douro- og Rioja-regionene, der historie og innovasjon møtes.
«Vi følger ikke våre forfedres vei. Vi søker det de søkte.»
Produksjonen deres verdsetter autentisiteten og kvaliteten til Douro- og portviner, og kombinerer tradisjonelle metoder med bærekraftig og biodynamisk praksis som respekterer jordsmonnet og det lokale økosystemet. Den nøye oppmerksomheten til hvert trinn, fra vingården til det øyeblikket vinen når bordet, gjenspeiler deres dedikasjon til nitid og lidenskapelig arbeid.
Vårt arbeid har vært å bringe forbrukerne de forskjellige «Douros»-vinene vi oppdager gjennom søken etter forskjellige vingårder og eksperimentelle vinifiseringer.
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.