Med sine 3 hektar i Gipsland helt på sydspissen av Australia, skaper Dane og Hannah Johns vin som har tilhengere verden over. Morgenbris driver inn fra Bass-stredet igjennom trolske grønne og bratte åssider – vinmarkene ligger på 400 meters høyde.


Familien eier tre vinmarker; to av disse er på 0,75 hektar i Strezelecki Ranges i Gippsland, Øst-Victoria. Den siste er en 1,5 hektar vinmark som ligger i Black Snake Ranges i Tonimbuk-dalen. I tillegg jobber de med likesinnede og kresne dyrkere fra hele Victoria. Ekteparet henter frukt av høy kvalitet, og de oppmuntrer og streber etter en bærekraftig og naturlig jordbrukspraksis. Momento Mori, vin som er en hyllest til det levende forklarer Dane.


Hannah og Dane produserer vin etter strenge økologiske prinsipper og har stor respekt for naturen. Alle vinene er selve definisjonen på håndlaget og med et begrenset antall flasker. Ingen ny eik eller mekaniske pumper er brukt. Ingen klaring, filtrering eller tilsetninger, og helt usvovlet. Spontangjæret.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.