Søsterne Juliette og Caroline Chenu driver familie-eiendommen med historie tilbake til 1914. De er nå femte generasjon etter at de tok over i 2005 og regnes de nå for å være en av de mest spennende produsentene i Savigny les Beaune. De driver økologisk og har en særdeles flott filosofi i kjelleren hvor de utelukkende bruker spontangjæring, gjerne i betongtanker, forsiktig ekstraksjon og modning i brukte fat med en liten andel nye og ingen filtrering for ikke å tildekke det tydelige jordsmonnspreget.

Chenu søstrenes transparente og delikate stil har ført til at eiendommen på 9 hektar vinmark har blitt en av de ledende i appellasjonen. Marken ligger i hovedsak i Savigny les Beaune med med en liten andel i Chorey. Vinmarkene er gjennomsnittlig mellom 25-30 år hvorav de eldste er over 60. I tillegg til Pinot Noir flott Chardonney, Aligote og en liten ande Pinot Blanc som en gang var en historisk og naturlig del av markene.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.