Innocent Bystander ble etablert i 2004 av Phil Sexton som et lite og uavhengig kvalitetsorientert vineri, dedikert til å lage smaksdrevne viner fra nøye utvalgte vinmarker i Yarra Valley og omegn.

Vineriet er bygd rundt prinsippene om tyngdekraft og flyt hvilket betyr at man unngår mekanisk pumping og unødig håndtering av både druer og vin. Videre er produksjon spesialtilpasset for små batcher og de jobber etter naturlige prinsipper og med naturlige ingredienser.

Gjennom årene siden etableringen har Steve Flamsteed og teamet hans økt nivåene av kompleksitet og lag i vinene fra Innocent Bystander. De bruker vill gjær og de er svært forsiktige med bruken av fat.

Både i vineriet og i besøkssenteret er de opptatt av åpenhet og transparens. Glassveggen mellom besøkssenteret og vineriet befester denne åpenheten på en god måte. De er en proff gjeng med stor takhøyde og mye lekenhet. Vinhuset ble kjøpt opp av Brown Brothers i 2015.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.