
Rødvin
Vivaldi Ripasso
Farge: intens rubinrød.Parfyme: kompleks, av røde frukter, vinøs og krydret.Smak: harmonisk, fyldig og fløyelsmyk med godt balanserte tanniner og syre
Italy
Rødvin
Farge: intens rubinrød.Parfyme: kompleks, av røde frukter, vinøs og krydret.Smak: harmonisk, fyldig og fløyelsmyk med godt balanserte tanniner og syre
Italy
Produktinformasjon
Vivaldi
Kallet til et land, Valpolicella, og dets eksepsjonelle viner som har vunnet over entusiaster og kjennere over hele verden. Essensen av disse åsene er i dens vingårder, i dens crus og i de tusen uttrykkene til druene. Valpolicella betyr mangfoldet, rikdommen og tradisjonen til noen av de mest ettertraktede og ettertraktede vinene i verden.
Vivaldi Wines er et selskap eiet av Cantina Sociale Valpolicella Negrar.
Farge: intens rubinrød.Parfyme: kompleks, av røde frukter, vinøs og krydret.Smak: harmonisk, fyldig og fløyelsmyk med godt balanserte tanniner og syre
Jordtype: variert, silt-leire, delviskalkrik og delvis på eocene mergel. Gressvoller mellom vinstokker. Dreningssystem: Pergoletta Doppia.
Sted: Valpolicella DOC-området. Høyde: 150-350 meter over havet. Alder på vinstokker i produksjon: 15-25 år. Knopper per vinstokk: 18.Tetthet: 3.300-3.500 per hektar. Avling per hektar: 70 hl.
Fermentering ved en temperatur fra 25 til 28 °C. Maserasjon for 10 dager Konservering i rustfrie stålkar til februar. Andre gjæring på Amaroneskall i 15 dager ved en temperatur på 15 °C med daglige trykkreduksjoner. Malolaktisk gjæring fullført.
Corvina 70% , Corvinone 15% , Rondinella 15%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.