Produsent
Pasqua - House of The Unconventional
Om produsenten
Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.
Karakteristikk
En elegant, rik og glatt vin produsert med Garganega-drue. På nesen vises det intense noter av tropiske frukter og fersken. Denne vinen er forfriskende, men likevel kraftig, smøraktig
forfriskende med en dvelende finish. Denne uvanlige vinen vil matche med all slags mat fra skarp ost til kylling- og fiskeretter
Produksjonsmetode
Druene velges og plukkes på for hånd og får tørke en kort periode i kasser på tørkeloftet, og dermed oppnå en større konsentrasjon av aromaer og sukkerarter. Etter pressing av druene, deretter følger maserasjon i 12 timer for å øke kompleksiteten og strukturen til vinen. Vinifiseringen foregår i rustfrie ståltanker ved kontrollert temperatur. Når gjæringen er fullført, lagres en del av vinen på fransk eikefat. Vinen settes deretter sammen og tappes på flaske.