Hvitvin

Pasqua Romeo Juliet`S Wall Passimento Bianco

En elegant, rik og glatt vin produsert med Garganega-drue. På nesen vises det intense noter av tropiske frukter og fersken. Denne vinen er forfriskende, men likevel kraftig, smøraktig forfriskende med en dvelende finish. Denne uvanlige vinen vil matche med all slags mat fra skarp ost til kylling- og fiskeretter

Italy

Vinmonopolet 159,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 4/12 Sødme
  • 8/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Rund og balansert.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Garganega 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Syre 0.57 g/l
  • Sukker 9 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr5601968
  • Vinmonopol12008701
  • LuktLys gul.
  • SmakRund og balansert.
  • FargeAroma av sitrus, aprikos og pære.
  • ProdusentPasqua - House of The Unconventional
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italy , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua - House of The Unconventional

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

En elegant, rik og glatt vin produsert med Garganega-drue. På nesen vises det intense noter av tropiske frukter og fersken. Denne vinen er forfriskende, men likevel kraftig, smøraktig forfriskende med en dvelende finish. Denne uvanlige vinen vil matche med all slags mat fra skarp ost til kylling- og fiskeretter

Område

Veneto

Produksjonsmetode

Druene velges og plukkes på for hånd og får tørke en kort periode i kasser på tørkeloftet, og dermed oppnå en større konsentrasjon av aromaer og sukkerarter. Etter pressing av druene, deretter følger maserasjon i 12 timer for å øke kompleksiteten og strukturen til vinen. Vinifiseringen foregår i rustfrie ståltanker ved kontrollert temperatur. Når gjæringen er fullført, lagres en del av vinen på fransk eikefat. Vinen settes deretter sammen og tappes på flaske.

Druetyper

Garganega 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.