Rødvin

Pasqua Famiglia Valpolicella Doc Superiore Ripasso

Denne vinen har aromaer av moreller /kirsebær, men også av blåbær og rips, med noter av lakris og toast. Utmerket med velsmakende retter av kjøtt, som stekt lam, grillet kjøtt og oster. Serveres ved 18-20 ° C. 13,5% abv - sukker 8,5 g/l

Italy

Vinmonopolet 219,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Ost
  • Smak
  • 7/12 Garvestoffer
  • 10/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Fyldig med runde tanniner, lang avslutning.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Corvina 60% , Corvinone 10% , Rondinella 20% , Negrara 10%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.58 g/l
  • Sukker 8,5 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5601885
  • Vinmonopol12009001
  • LuktRubinrød.
  • SmakFyldig med runde tanniner, lang avslutning.
  • FargeMoreller, blåbær og rips. hint av lakris.
  • ProdusentPasqua - House of The Unconventional
  • Årgang*2018
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italy , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua - House of The Unconventional

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Denne vinen har aromaer av moreller /kirsebær, men også av blåbær og rips, med noter av lakris og toast. Utmerket med velsmakende retter av kjøtt, som stekt lam, grillet kjøtt og oster. Serveres ved 18-20 ° C. 13,5% abv - sukker 8,5 g/l

Jordmonn

Kalkrik jord

Område

Valpantena

Produksjonsmetode

Etter pressing og avstilkning, starter gjæringen ved en kontrollert temperatur på 25-26 ° C med omstikking hver 8. time for å trekke ut polyfenoler og antocyaniner. Vinen blir deretter overført til ståltanker fram til februar. Vinen blir deretter lagt på de tørkede skinnene til Amarone der den gjærer igjen, forbedrer strukturen og aromaene i vinen, iht. tradisjonell “Ripasso-metode”. Etter dekantering overføres vinen til i barriques med forskjellig kapasitet og "roasting", der den lageres i noen måneder før montering og tapping. Vinen lagres på flaske i 2-3måneder før den kommer i markedet.

Druetyper

Corvina 60% , Corvinone 10% , Rondinella 20% , Negrara 10%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.