Rødvin

Cecilia Beretta Valpolicella Superiore Ripasso

Cecilia Beretta Ripasso har gjennomgått en annengangs fermentering på bunnfallet av Amarone, og produksjon er kun 30-40 000 flasker per år. Smaksnotater: Granatrød farge, duft av mørke kirsebær, plommer, lett tørkede bær og krydder. Fyldig, konsentrert og fruktig vin med god syre, lang ettersmak og bløte, integrerte tanniner. En meget elegant vin. Alkohol 13,5% - Sukker 9 g/l - Syre 6 g/l

Italy

Vinmonopolet 184,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Storvilt
  • Smak
  • 7/12 Garvestoffer
  • 8/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Bløt og lett sødmefull, preg av mørke bær, tørket frukt og vanilje, svakt bitter ettersmak.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Corvina 60% , Molinara 10% , Rondinella 20% , Negrara 10%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.6 g/l
  • Sukker 8,9 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr1291244
  • Vinmonopol4440201
  • LuktMiddels dyp rød.
  • SmakBløt og lett sødmefull, preg av mørke bær, tørket frukt og vanilje, svakt bitter ettersmak.
  • FargeAroma preget av røde og mørke bær, litt tørket frukt, voks, trekrydder og vanilje.
  • ProdusentCecilia Beretta
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italy , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBasisutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Cecilia Beretta

Om produsenten

Cecilia Beretta, eid av Umberto, Riccardo og Alessandro Pasqua, ble etablert på begynnelsen av åttitallet, med sikte på å produsere viner av høy kvalitet og med en sterk personlighet, viner som skulle gjenspeile fortreffeligheten og tradisjonen i Valpolicella- og Soave-områdene, under Carlo Olivaris tekniske ledelse. Pasqua-familien kjøpte vingårdene Mizzole og San Felice på slutten av 1940-tallet, men spesiell oppmerksomhet har blitt viet disse stedene siden 80-tallet, da Pasquas konsolidering gjorde det mulig for selskapet å dedikere betydelige ressurser for å øke den potensielle kvaliteten på produksjonen.Disse vinene er verdifulle produkter fra en unik kultur og en rik historie: forholdet mellom menneske og natur blir fremhevet gjennom gjenoppdagelse av gamle varianter som Corvina. Cecilia Berettas produksjonsfilosofi er dedikert til å lage et lite utvalg av veldig fine viner, rundt to hundre tusen flasker i alt.

Karakteristikk

Cecilia Beretta Ripasso har gjennomgått en annengangs fermentering på bunnfallet av Amarone, og produksjon er kun 30-40 000 flasker per år. Smaksnotater: Granatrød farge, duft av mørke kirsebær, plommer, lett tørkede bær og krydder. Fyldig, konsentrert og fruktig vin med god syre, lang ettersmak og bløte, integrerte tanniner. En meget elegant vin. Alkohol 13,5% - Sukker 9 g/l - Syre 6 g/l

Jordmonn

Kalkstein og leire

Område

Den lille eiendommen, Cecilia Beretta, ligger i hjertet av Valpolicella Classico. Som en av de første produsentene i området så begynte de beplantning av sine vinmarker med dobbelt gouyot, noe som de fleste produsenter gjør i dag.

Produksjonsmetode

''

Druetyper

Corvina 60% , Molinara 10% , Rondinella 20% , Negrara 10%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.