Om produsenten
Cecilia Beretta, eid av Umberto, Riccardo og Alessandro Pasqua, ble etablert på begynnelsen av åttitallet, med sikte på å produsere viner av høy kvalitet og med en sterk personlighet, viner som skulle gjenspeile fortreffeligheten og tradisjonen i Valpolicella- og Soave-områdene, under Carlo Olivaris tekniske ledelse. Pasqua-familien kjøpte vingårdene Mizzole og San Felice på slutten av 1940-tallet, men spesiell oppmerksomhet har blitt viet disse stedene siden 80-tallet, da Pasquas konsolidering gjorde det mulig for selskapet å dedikere betydelige ressurser for å øke den potensielle kvaliteten på produksjonen.Disse vinene er verdifulle produkter fra en unik kultur og en rik historie: forholdet mellom menneske og natur blir fremhevet gjennom gjenoppdagelse av gamle varianter som Corvina. Cecilia Berettas produksjonsfilosofi er dedikert til å lage et lite utvalg av veldig fine viner, rundt to hundre tusen flasker i alt.
Karakteristikk
Prosecco Spumante Brut Millesimato er en veldig allsidig stil av Prosecco som passer godt til forskjellige typer retter, og den er også perfekt alene. Det er av
blek sitronfarge med en vedvarende perlage. Nesen er intens og fruktig med aromaer av tropisk frukt, akasie og toner av hvite blomster. På ganen er
forfriskende med en skarp syre og toner av sitrusfrukter. Produktet kan også lagres noen år.