Rødvin

Cecilia Beretta Bardolino

En lett rødvin, med herlige, fruktige aromaer og hint av ville kirsebær og rips. Passer godt til forretter, typiske italienske pastaretter, fiskesupper eller forretter av hvitt kjøtt. Alkohol: 12,5% - Sukker 8 g/l - Syre 3,3 g/l

Italy

Vinmonopolet 149,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Svinekjøtt
  • Grønnsaker
  • Lyst kjøtt
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Friskhet med toner av kirsebær og solbær.
  • Drikkeklar, ikke egnet for lagring
  • Corvina 60% , Molinara 20% , Rondinella 20%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12.5%
  • Syre 0.55 g/l
  • Sukker 8 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5777396
  • Vinmonopol13337101
  • LuktRubinrød.
  • SmakFriskhet med toner av kirsebær og solbær.
  • FargeFruktighet, røde bær.
  • ProdusentCecilia Beretta
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italy , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeSkrukapsel
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Cecilia Beretta

Om produsenten

Cecilia Beretta, eid av Umberto, Riccardo og Alessandro Pasqua, ble etablert på begynnelsen av åttitallet, med sikte på å produsere viner av høy kvalitet og med en sterk personlighet, viner som skulle gjenspeile fortreffeligheten og tradisjonen i Valpolicella- og Soave-områdene, under Carlo Olivaris tekniske ledelse. Pasqua-familien kjøpte vingårdene Mizzole og San Felice på slutten av 1940-tallet, men spesiell oppmerksomhet har blitt viet disse stedene siden 80-tallet, da Pasquas konsolidering gjorde det mulig for selskapet å dedikere betydelige ressurser for å øke den potensielle kvaliteten på produksjonen.Disse vinene er verdifulle produkter fra en unik kultur og en rik historie: forholdet mellom menneske og natur blir fremhevet gjennom gjenoppdagelse av gamle varianter som Corvina. Cecilia Berettas produksjonsfilosofi er dedikert til å lage et lite utvalg av veldig fine viner, rundt to hundre tusen flasker i alt.

Karakteristikk

En lett rødvin, med herlige, fruktige aromaer og hint av ville kirsebær og rips. Passer godt til forretter, typiske italienske pastaretter, fiskesupper eller forretter av hvitt kjøtt. Alkohol: 12,5% - Sukker 8 g/l - Syre 3,3 g/l

Produksjonsmetode

De beste druene presses og ligger på drueskallet. Gjæring er satt i gang ved capello sommerso og varer 10-14 dager ved en kontrollert temperatur på 26 ° C. Malolaktisk gjæring følger. Vinen er deretter overført i stålfat i 5-6 måneder før de settes sammen og tappes på flaske.

Druetyper

Corvina 60% , Molinara 20% , Rondinella 20%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.