Produsent
Pasqua - House of The Unconventional
Om produsenten
Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.
Karakteristikk
Denne vinen, på nesen, viser dufter av frukt og hvite blomster, med hint av Golden Delicious epler og mandler. Delikat og middels fyldig, velbalansert og forfriskende, det vil appellere til selv de mest kresne ganer. Passer best med forretter, hovedretter som risotto med reker eller spagetti med blåskjell, og mange fiskeretter. Serveres ved 10-12°C. Alkohol 12,5% - Sukke 7 g/l
Produksjonsmetode
Druene er vinifisert i hvitt, etter lett maserasjon. Mosten gjennomgår en lett filtrering ved statisk bunnfelling. Begynnelse av gjæring utføres av inokulering av utvalgt gjær ved kontrollert temperatur på 16-18° C. Deretter filtreres produktet, lagerføres i rustfrie ståltanker og tappes på flaske.
Druetyper
Garganega 80%
, Trebbiano 20%