Rødvin

Tenimenti Grieco Passo Alle Tremiti Aglian

Dyp strå gul farge, med karakteristiske intense dufter. Utviklet blomster og fruktige hint skiller seg ut, som klare sitruslignende spor dukker opp. Varm og av god utholdenhet, på slutten presenterer den en behagelig salt avslutning. Passer til retter av fisk, stekt mat, stekt hvitt kjøtt, fersk og semi-krydret ost. 13,5% alkohol - Serveres på 12°C - Sukker 3,8 g/l

Italy

Vinmonopolet 224,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Lyst kjøtt
  • Storvilt
  • Ost
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 6/12 Fylde
  • 8/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Konsentrert sødme av vanilje, kirsebær og bringebær.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Aglianico 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13.5%
  • Syre 0.69 g/l
  • Sukker 3,8 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5700927
  • Vinmonopol12394501
  • LuktRubinrød.
  • SmakKonsentrert sødme av vanilje, kirsebær og bringebær.
  • FargeKompleks.
  • ProdusentTenimenti Grieco
  • Årgang*2016
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italy , Molise
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Tenimenti Grieco

Om produsenten

Fra en 150 meters høyde, med utsikt over kysten til Adriaterhavet og til Tremiti-øyene - det er her vi finner Tenimenti Griecos vingårder og kjeller. Denne dynamiske, innovative vingården drar full nytte av beliggenhetens enestående potensiale for vinproduksjon i topp kvalitet. Kystviner, med sin egen unike identitet næret av jod belastede havbris, er det typiske uttrykket for et landskap mellom himmel og hav.

Karakteristikk

Dyp strå gul farge, med karakteristiske intense dufter. Utviklet blomster og fruktige hint skiller seg ut, som klare sitruslignende spor dukker opp. Varm og av god utholdenhet, på slutten presenterer den en behagelig salt avslutning. Passer til retter av fisk, stekt mat, stekt hvitt kjøtt, fersk og semi-krydret ost. 13,5% alkohol - Serveres på 12°C - Sukker 3,8 g/l

Jordmonn

Alluvial, medium strukturert, leire

Område

Portocannone

Produksjonsmetode

Manuell høsting med utvalg av druer i begynnelsen av oktober. Avstilking og pressing med kald preferanse modning. Softpressing, valg av de forskjellige delene av mosten. Statisk avklaring. Thermo-styrtgjæring i rundt 20-25 dager ved 14 ° C. Alder på Sur lie og ukentlig bâtonnage i rundt tre måneder. Tappes på flaske i påfølgende mars måned.

Druetyper

Aglianico 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.