Hvitvin

Pasqua Malvasia Di Puglia Ig

Duften er subtil og delikat, med hint av eksotiske frukter. Smaken er tørr og velbalansert, med god syre og lengde. Passer godt med skalldyr forretter og fiskeretter. Serveres ved 10-12 ° C. 11,5% Alkohol - Sukker 7g/l

Italy

Vinmonopolet 129,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Aperitiff/avec
  • Smak
  • 2/12 Sødme
  • 6/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Balansert.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Malvasia 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 11.5%
  • Syre 0.56 g/l
  • Sukker 6,9 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr1904093
  • Vinmonopol12008801
  • LuktLys gul.
  • SmakBalansert.
  • FargeFrisk med hint av tropisk frukt.
  • ProdusentPasqua - House of The Unconventional
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italy , Puglia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeSkrukapsel
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistUrban Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Pasqua - House of The Unconventional

Om produsenten

Pasqua Vigneti e Cantine er en historisk vingård som produserer Veneto og italienske viner av høy kvalitet og en av hovedaktørene i det italienske og internasjonale vinmarkedet. En familie lidenskap. Et århundre langt historie. På midten av 2000-tallet foretok selskapet en enorm investering og vitnet om den dype båndet som forbinder selskapet og familien med territoriet, med opprettelsen av et nytt hovedkvarter og et produksjonsanlegg i San Felice, i hjertet av familiens vingårder. Familiekunnskapen sammen med den mest moderne teknologien og produksjonsteknikker gir produkter som skaper entusiasme.

Karakteristikk

Duften er subtil og delikat, med hint av eksotiske frukter. Smaken er tørr og velbalansert, med god syre og lengde. Passer godt med skalldyr forretter og fiskeretter. Serveres ved 10-12 ° C. 11,5% Alkohol - Sukker 7g/l

Område

Apulia

Produksjonsmetode

Pressing av hele druer. Maserasjon i cirka 8 timer fulgt av gjæring ved kontrollert temperatur

Druetyper

Malvasia 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.